Comandă acum = Previzualizare pe Email în 24h!

0

Coșul tău este gol

Despre noi

Royal Selfie s-a nascut din dorinta de a oferi portrete personalizate in stil Renascentist , fara a fi nevoit sa cheltuiesti o gramada de bani angajand un pictor profesionist.

Viziunea noastra este sa facem oamenii din Romania putin mai fericiti, facand posibila crearea portretelor royale personalizate ce pot fi oferite drept cadou, la un pret incredibil de avantajos.

Misiunea noastra? Sa aducem un zambet pe fata perosoanelor dragi tie si sa iti oferim satisfactia si linistea ca ai ales cel mai potrivit cadou.

Ce facem mai exact? Royal Selfie selecteaza atent picturi din secolul al XIX-lea si din Era Renascentista si le combina cu ajutorul editarii digitale cu fata ta sau a apropiatilor tai.

Procesul este cat se poate de simplu. Tu doar alegi costumul preferat, incarci o poza, iar echipa noastra de designeri si editori profesionisti se ocupa de restul.

Rezultatul? Un Portret Royal unicat, in care fata colegului tau de birou, spre exemplu, va fi combinata cu portretul Ducelui Eduard. Tare, nu? :)

Royal Selfie isi propune ca tablurile create sa aduca tot timpul acel element "wow" pe care arta personalizata il poate evoca - pur si simplu adoram atunci cand vedem reactiile prietenilor si familiilor voastre pe social media atunci cand vad tabloul nostru pentru prima data.

Iubirea voastra pentru persoanele dragi ne inspira sa facem asta in continuare si sa oferim produse din ce in ce mai variate si mai calitative - de aceea te incurajam si pe tine sa dai share tablourilor tale RoyalSelfie pe social media.

Povestile voastre ne inspira si au fost tot timpul motivul pentru care facem asta!

Cu drag,
Echipa RoyalSelfie.ro

Site-ul  RoyalSelfie.ro este admnistrat de firma SC PURPLE MINDS SRL, J40/8069/2020, Bucuresti Sectorul 2, Soseaua Pantelimon, Nr. 260, Bloc 46, Scara 3, Etaj 10, Ap. 130. CUI: 42781985