Comandă acum = Previzualizare pe Email în 24h!

0

Coșul tău este gol

Portret Royal

Nu există nicio problemă dacă fundalul fotografiei nu este clar. Desigur, cel mai bine ar fi dacă fundalul ar fi simplu / clar, dar nu te stresa prea mult. Rezultatul final nu este afectat în niciun fel.

Din păcate, nu putem elimina / adăuga programe de completare, fundaluri speciale sau alte efecte.

Imaginile sunt realizate digital, nu pictate manual.


Studioul nostru folosește tehnici avansate de editare și retușare pentru a transforma fotografia pe care o încărcați într-un portret regal.

Da, dacă ne contactați în termen de 24 de ore de la trimiterea comenzii. Dacă au trecut 24 de ore și comanda dvs. este deja procesată, nu garantăm că vom putea face modificări la aceasta.

Portretele sunt tipărite pe trei pânze de dimensiuni diferite. Rama este de înaltă calitate și are cel puțin 2 cm grosime.

Dimensiunile tabloului: 30 x 20 cm, 45 x 30 cm, 70 x 50 cm.

Din păcate, nu putem schimba culoarea de fundal.

Livrare

Taxa de livrare pentru fiecare comandă este de 19,99 RON. Termenul de livrare este de aproximativ 5-6 zile, cu remarca că în perioadele mai aglomerate acest lucru se poate schimba.

In momentul de fata, nu.

Politica de retur

Având în vedere că portretul dumneavoastra este 100% unic și personalizat, nu putem oferi retururi. Dacă din orice motiv sunteți nemulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Vrem să știți că suntem 100% dedicați să vă oferim produsul de cea mai bună calitate posibil! Dacă din orice motiv sunteți nemulțumit de rezultatul final, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.
Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care arată portretul, vom verifica dacă imaginea pe care ați trimis-o respectă standardele de calitate. Dacă imaginea nu se potrivește, din păcate nu putem face nimic.
Dacă imaginea îndeplinește specificațiile și calitatea editării este îndoielnică, vă vom trimite un alt portret mai bun.

Da, putem anula comanda dvs. în termen de 24 de ore de la trimiterea comenzii, fără alte întrebări.
Solicitările primite după 24 de ore pot fi îndeplinite numai cu acordul nostru.